Bangkok Hotell

Välj ett område

Suvarnabhumi hotell

Suvarnabhumi hotell

Slå dig till ro i ett av våra hotell nära Suvarnabhumi flygplats så slipper du oro dig över att komma för sent till ditt flyg och istället kan du njuta av din vistelse ända till avgång.
Chatuchak hotell

Chatuchak hotell

Om du planerar att besöka den gigantiska marknaden ChatuChak (Jatujak) kanske detta området passar bra eller så kanske du bara trivs i kvarteren runt omkring. Vi har ett stort utbud av boenden som passar alla som vill bo i den här delen av Bangkok.
China Town hotell

Chib?na Town hotell

Det minst sagt unika Chib?na Town lockar mängder av folk till dess smala gator och höga hus. Här hittar du fantastiska restauranger och shopping i en av Bangkoks ästa delar.
Khaosan Grand Palace hotell

Khaosan Grand Palace hotell

Khaosan Road har länge varit ett av de mest turistbesökta gatorna i Bangkok. Idag är området minst sagt populärt av Thailändarna själva för dess partyliv. Här hittar du ändlös shopping, barer, restauranger och hotell och Grand palace ligger alldeles runt hörnet.
Pratunam hotell

Pratunam hotell

Välkommen till våra hotell i Pratunam. Pratunam och Pratumwan områdena ligger alldels intill varandra och är shoppingparadiset som passar alla oavsett vad för shopping man än söker. Lyxartiklar eller lågpris produkter, här behöver man minst ett par dagar för att hina med.
Sukhumvit hotell

Sukhumvit hotell

Det sprudlande Sukhumvit området erbjuder allt från trendliga barer, restauranger, shopping och annat. Här har vi många fantastiska hotell för att göra din vistelse oförglömlig oavsett om du reser i business eller privat, för en kort eller lång tid.

Se alla Bangkok hotell

1213 Total Views 2 Views Today
Facebooktwitter

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more