Chiang Mai Hotell

Välj ett område

City Center hotell

City Center hotell

Håll dig till de centrala delarna av Chiang Mai och ha nära till det mesta samtidigt som du kan njuta av denna magiska stad i norr. Chiang Mai har en mycket speciell karaktär och med vårt breda utbud av hotell hoppas vi att er vistelse blir parfekt.
Hang Dong hotell

Hang Dong hotell

Syd-väst om Chiang Mai city ligger den lilla förorten Hang Dong i en fantastisk grön atmosfär alldeles nedanför de höga bergen i väst och slätterna i öst. Härifrån är det enkelt att starta en tur upp i bergen för att se någon av de många attractionerna.
Mae Rim hotell

Mae Rim hotell

I den gröna jungel atmosfären strax norr om Chiang Mai city ligger Mae Rim. Här finns det mängder av äventyr att hitta på som t.ex. forsränning, elefant trekking, hyra ATV, vattenfall och hisnande utsikter och blomstarnde fält. Våra underbara hotel kommer göra vistelsen än mer spektakulär.
Riverside hotell

Riverside hotell

Längs med floden i östra Chiang Mai har vi några av de allra exklusiva hotellen. Med den fina utsikten över floden har du det mesta inom räckhåll trots att du håller dig i utkanten av centrala Chiang Mai.

Se alla Chiang Mai hotell

1004 Total Views 1 Views Today
Facebooktwitter

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more