Hua Hin Hotell

Välj ett område

Bang Saphan / Bangkrut hotell

Bang Saphan / Bangkrut hotell

Ca 150km söder om Hua Hin ligger Bang Saphan och Bankrut (Baan Krut). Här är turismen inte alls liak långt kommen som på många andra håll och utmed den långa stranden har du naturen som granne. Här har vi ett litet men noga utvalt utbud av hotell.
Cha Am hotell

Cha Am hotell

Den charmiga och lilla orten Cha Am liugger ca 30km norr om Hua Hin. Här har vi många otroligt exklusiva och vackra hotell. I Cha Am har man tid att slappna av och det är lätt att komma nära inpå det riktiga Thailivet.
Hua Hin hotell

Hua Hin hotell

Den Kungliga staden Hua Hin strax utanför Bangkok har långa breda stränder, mängder av restauranger, barer och shopping i en atmosfär som skiljer sig från de flesta vanliga turist resmål i Thailand. Vi har ett riktigt stort utbud av hotell som definitivt kommer få dig att stortrivas och vilja stanna kvar.
Khao Takiab hotell

Khao
Takiab hotell

Välkommen till våra hotell i Khao Takiab som ligger några km söder om centrala Hua Hin. Här får du uppleva samma stränder och hav som i Hua Hin men med ännu färre männsikor runt omkring. Trots det är det bara npgra minuters färd för att ta sig till centrala Hua Hin.
Pranburi hotell

Pranburi hotell

Pranburi heter ett område som ligger ca 20km söder om Hua Hin. Området sträcker sig många km och är känt för sitt lugn och trevliga strand. Här har du bl.a. närhet till Sam Roy Yot National Park. Vårt utbud av hotell inlkuderar även ett par riktigt fina alternativ för de som vill lyxa till det lite extra.

Se alla Hua Hin hotell

1120 Total Views 1 Views Today
Facebooktwitter

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more