Koh Lanta Hotell och Resort

Välj ett område

Ba Kan Tiang Bay hotell

Ba Kan Tiang Bay hotell

På den södra delen av den underbara ön Koh Lanta ligger denna paradis strand inbäddad i grönska. Härifrån har du även flera andra fantastiska stränder innom räckhåll liksom Nationalparken i södra änden av ön. För riktig avslappning är den här starnden perfekt och solnedgångarna kommer få dig att häpna kväll efter kväll.
Long Beach / Klong Dao hotell

Long beach / Klong Dao hotell

The populäraste stränderna på solnedgångsön Koh Lanta ligger på norra delen. Den barnvänliga stranden Klong Dao och fantastiska Long Beach har många fina resorts och bungalows att välja bland.
Klong Nin hotell

Klong Nin hotell

Den långa och breda stranden Klong Nin är perfekt för sköna morgon ocg kvälls promenader. Här finns många restauranger att njuta av och byn Saladan i norr är fortfarande inom räckhåll.

Se alla Koh Lanta hotell

1345 Total Views 1 Views Today
Facebooktwitter

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more