Koh Phangan Hotell

Välj ett område

Haad Rin hotell

Haad Rin hotell

Den mest kända stranden på Koh Phangan är troligen Haad Rin för sitt fullmoon party. Men sranden erbjuder mer än bara det. klicka in och se vad vi har att erbjuda här.
Haad Yao / Haad Salad hotell

Haad Yao / Haad Salad hotell

Det här är två av Koh Phangans magiska stränder på wästkusten. Lilla Haad Salad och den längre Haad Yao är båda mycket lugna stränder med kristallklart vatten. Att bo här kommer bli oförglömligt och våra hotell är noga utvalda för din bekvämlighet.
Thong Nai Pan Noi / Yao hotell

Thong Nai Pan Noi / Yao hotell

De här två stränderna är det perfekta valet för den där riktigt härliga strandsemestern. Vit pudersand och det strakt färgade turkosa vattnet bara väntar på att få omfamna dig. Vi har några otroligt fin 5 stjärniga hotell här som tveklöst kan passa på smekmånaden men även några budget alternativ.
Thong Sala / Ban Tai hotell

Thong Sala / Ban Tai hotell

Längs sydkusten sträcker sig dessa två stränder väster ut och möts på mitten. Med kort avstånd till Haad Rin åt ena hållet och Thong Sala piren åt andra är det här området öppet för det mesta. Utflykter, strandliv, shopping eller kanske bara relaxa på resorten.

Se alla Koh Phangan hotell

1014 Total Views 1 Views Today
Facebooktwitter

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more