Koh Samui Hotell och Resort

Välj ett område

Bophut hotell

Bophut hotell

Bophut är den kända fiskebyn i norr med den välkända delen Fisherman Village. Det här är en idyllisk och lugn plats som erbjuder superb mat, lite shopping och lång och ofta mycket folkgres strand.
Chaweng hotell

Chaweng hotell
Välj ett lyxhotell eller budget boende på Koh Samuis mest kända ort Chaweng. Här sprudlar så väl nattliv som vattenaktiviteter och här hittar man även underbar shopping. Den otroligt långa stranden är av absolut världsklass.
Choeng Mon hotell

Choeng Mon hotell

Choeng Mon är en av de platser man finner flest lyxresorts på, men området erbjuder mycket annat boende också. Choeng Mon har en underbar strand och området ligger bara några få minuter från Chaweng.
Lamai hotell

Lamai hotell

Vårt breda utbud av hotell på Koh Samuis näst strörsta turistort Lamai beach garanterar att du hittar vad du efterlängtar. Här hittar du ett brett utbud av barer, restauranger och shopping. I den unika atmosfären tillbringar alla olika typer av människor sin semester.
Maenam hotell

Maenam hotell

I mitten på Koh Samuis norra kust ligger Maenam beach. Det här är ett vidsträckt område där det är mycket lätt att finna sitt inre lugn. Här ligger det mesta lite utspritt och det finns inget cetrum. Utmed ringvägen hittar man allt man söker och stranden bjuder på en helt naturskön upplevelse. Lyx eller budget, valet är ditt.
Hua Thanon hotell

Hua Thanon hotell

Hua Thanon ligger på södra Koh Samui inte långt från Lamai beach. Här bor man med naturen med mycket lite begyggelse runt omkring. I det här området har vi många exclusive resorts för de som vill ha en stund för sig själv.

Se alla Koh Samui hotell

1052 Total Views 1 Views Today
Facebooktwitter

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more