Krabi Hotell och Resort

Välj ett område

Ao Nang hotell

Ao
Nang hotell

En av Krabis mest kända ställen är Ao Nang. Här hittar du mängder av restauranger, shopping och ställen att sitta och ta det lugnt på. Dessutom finns några av Thailand mest spektakulära öar alldeles i närheten.
Klong Muang / Tub Kaek hotell

Klong Muang / Tub Kaek hotell

Klong Muang och Tup Kaek ligger starx nordväst om Ao Nang och här hittar man breda natursköna stränder och dess spektakulära omgivningar är som gjorda för en avslappnad semester. Några av de absolut lyxigaste hotellen i området ligger just utmed den här kustremsan.
Krabi Town hotell

Krabi Town hotell

Njut av vistelsen i en småstadsatmosfär med många gamla byggnader och spännande kvarter. Krabi Town ligger väldigt nära Krabis flygplats och många älskar att spendera några dagar här under sin tid i Krabi.
Railay hotell

Railay hotell

På den fantastiska Railay beach kan du antingen slå dig ner på en lyxresort eller vad som passar just dig. Railay har länge varit en mycket älskad plats med en otrolig omgivning med lodräta klippor och klart fint vatten.

Se alla Krabi hotell

985 Total Views 1 Views Today
Facebooktwitter

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more