Pattaya Hotell

Välj ett område

Pattaya hotell

Pattaya hotell

I den storslagna staden Pattaya har vi ett stort utbud av hotell. Staden som erbjuder ett av de mest hektiska utelivet har trots det betydligt mer att erbjuda. Här hittar man tex mycket bra shopping.
Jomtien hotell

Jomtien hotell

Alldeles söder om Pattaya ligger det betydligt lugnare området Jomtien. Hit kommer många som vill ha närhet till stadslivet men som föredrar en stillsammare tillvara att spendera mestadels av tiden på.
Na Kloe / Bang La Mung hotell

Na Kloe /
Bang La Mung hotell

Na Kloe (eller Na Kluea) och Bang La Mung ligger strax norr om Pattayas centrala del. Här finns lugna och mer täta delar och det är från de södra delarna mycket nära till centrala Pattaya.

Se alla Pattaya hotell

760 Total Views 1 Views Today
Facebooktwitter

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more