Phuket Hotell och Resort

Välj ett område

Kamala hotell

Kamala hotell

Den lugna och barnvänliga Kamala beach lockar allt från barnfamiljer, par och äldre som vill slappna av njuta av en liten och fridfull ort men samtidigt ha nära till det mer sprudlande Patong.
Karon hotell

Karon hotell

Den långa stranden Karon är en mycket populär strand för familjer. Här hittar man bra shopping, barer och restauranger. Orten är betydligt mindre än Patong som ligger alldeles runt hörnet.
Kata hotell

Kata hotell

Kata beach är en mycket mysig strand som blivit mångas favorit genom åren inte minst bland barnfamiljer. Kata erbjuder många restauranger, bra shopping och dessutom ligger den klassiska minigolfbanan Dinopark här.
Patong hotell

Patong hotell

Patong, orten där allt händer erbjuder storslagen shopping och uteliv. Här finner du otaliga restauranger och barer. Stranden är sällan folktom här oavsett årstid och nattlivet är det hetaste på hela Phuket.
Rawai hotell

Rawai hotell

Rawai är beläget på Phukets södra kust och ligger bara minuter från Kata och Karon men här är känslan helt annan. I Rawai behöver du inte trängas och känslan är tillbakalutad. Njut av seafood eller slappa på någon av traktens stränder.

Se alla Phuket hotell

1199 Total Views 2 Views Today
Facebooktwitter

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more