Bröllop


Thailand Bröllop
 

Gifta Sig I Thailand

Om du läser här antar jag att du och din blivande har drömmen att gifta sig i Thailand och kanske dessutom anordna erat bröllop i Thailand. Det är en dröm som väldigt många delar runt om i världen.
Det finns många sätt att gå till väga och det kan vara svårt att veta vilket som är bästa sättet.

En del väljer att anlita någon på hemmaplan som sedan sköter kontakt med lämplig bröllops resort etc. Andra väljer att kontakta ett resort på egen hand. Självklart blir det betydligt dyrare att anlita någon som organicerar det hela åt er.
Enligt erfarenhet fungerar det utomordentligt att kontakta ett resort själv men då gäller det såklart att det är ett resort som har vana att hantera bröllop allra helst om man planerar en större tillställning. De finns många resort runt om i Thailand som har utomordentlig personal när det kommer till just bröllop.

Bröllop på Phuket, Samui eller annan plats?

Vilket resort man ska kontakta kan ju vara ett av det svåraste att avgöra och det beror delvis på personlig smak såklart men även hur många personer som ska delta på bröllopet. En del resort är mer lämpade om det är ett större sälskap medan andra kan vara helt ok om det är färre personer. Kanske har ni önskemål om att gifta sig på en viss plats i Thailand. Mest populärt är att ha sitt bröllop på Phuket där det finns både lugna härliga platser men även sprudlande nattliv och shopping. Dessutom är det väldigt lätt att ta sig till Phuket. Koh Samui, Krabi och även Bangkok är också populära destinationer för giftemål.

Tips om bröllop i Thailand

Vi svarar gärna på frågor och kommer med tips om vilka resort och platser som kan vara lämpade för just ditt bröllop i Thailand.

1604 Total Views 1 Views Today
Facebooktwitter

Sök och boka hotell

Nu på Facebook så gilla sidan

★ Special pris just nu ★

  • Lördag 29:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand //   En thai åtta passar som bild idag. Idag är det nämligen åtta år sedan jag lämnade Sverige. Planen var att testa Thailand ett och ett halvt år, till att börja med. Innan det hade jag bara varit 2 veckor i Karon 1999 och [...]

    Read more
  • Tisdag 18:e Augusti 2015 – Att leva på Phuket i Thailand // Så en liten årsupdate då. Har nog hänt en hel del men inte helt lätt att komma ihåg. Huset och tomt har fått sig lite uppdateringar. Vi skippade rondellen vi hade planerat för och tog den ytan till att utöka platsen framför huset. [...]

    Read more